Digitale belastingbalie

Inloggen met DigiD

De digitale belastingbalie is persoonlijk, hiervoor dient u eerst in te loggen met uw DigiD gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op de DigiD afbeelding of op de verwijzing hieronder om in te loggen. U wordt dan doorverwezen naar de beveiligde site van DigiD. Na het inloggen komt u automatisch terug op de beveiligde pagina van de digitale belastingbalie.

Let op! U ziet alleen informatie over zaken die op uw naam staan.

Wat is DigiD?

DigiD staat voor Digitale Identiteit; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw DigiD aanvragen op www.digid.nl. Het duurt enkele dagen voordat u uw DigiD thuis ontvangt. Met uw DigiD kunt u bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.

Vragen?

Hebt u vragen over het gebruik van de belastingbalie? Neem dan contact op met de gemeente. Het telefoonnummer is 14070.
Meer informatie over WOZ en belastingen vindt u op de website van de Gemeente Rijswijk, www.rijswijk.nl.

Inloggen met eHerkenning

Ondernemers moeten inloggen via eHerkenning met gebruikersnaam en wachtwoord. U heeft hiervoor een inlogmiddel nodig van minimaal niveau EH3. Klik op de eHerkenning afbeelding of op de verwijzing hieronder om in te loggen. U wordt dan doorverwezen naar de beveiligde site van eHerkenning. Na login komt u automatisch terug op de beveiligde pagina van het digitaal loket

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers; het is een gemeenschappelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. U kunt zelf uw eHerkenningsmiddel aanvragen op www.eherkenning.nl. Met uw eHerkenningmiddel kunt u als ondernemer bij steeds meer overheidsinstellingen terecht.